Φωτογράφιση γάμου | Next day φωτογράφιση γάμου στην Αθήνα

Φωτογράφιση γάμου | Next day φωτογράφιση γάμου στην Αθήνα

Wedding photography in Greece! Next day φωτογράφιση γάμου στην Αθήνα! Κάπως έτσι θα ξεκινήσουμε το άρθρο μας, για μια μοντέρνα, ατμοσφαιρική και καλλιτεχνική φωτογράφιση γάμου που κάναμε.
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου λοιπόν, 8:00 μ.μ. και μετά την πρωινή φωτογράφηση βάπτισης στην Αθήνα, σειρά είχε η φωτογράφηση γάμου στον Μαραθώνα, του Χρήστου & της Κυριακής. Βέβαια εμείς ξεκινήσαμε νωρίτερα και συγκεκριμένα γύρω στις 4:00 μ.μ., καθώς είχαμε την φωτογράφηση της προετοιμασίας του γαμπρού και ακολούθως την φωτογράφηση της προετοιμασίας της νύφης. Όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι ο Χρήστος με την Κυριακή “έλαμψαν” στο φακό μας και πιστεύουμε ότι η next day φωτογράφηση γάμου που κάναμε, πραγματικά ήταν υπέροχη! Φωτογραφία γάμου που πιστεύουμε ότι θα την απολαύσουν πολλοί! Ακόμη και ανταγωνιστές μας, που ξέρουμε ότι μας παρακολουθούν και ειλικρινά χαιρόμαστε που δίνουμε τα φώτα μας και σε αυτούς!
Η φωτογράφηση λοιπόν ξεκίνησε στο πατρικό σπίτι του Χρήστου, ο οποίος απόλυτα συνεργάσιμος ακολούθησε τις οδηγίες μας και μια σειρά καλλιτεχνικών λήψεων με soft φωτισμούς, ήταν το αποτέλεσμα αυτής της φωτογράφησης. Ακολούθησε η φωτογράφηση στο πατρικό σπίτι της Κυριακής, όπου σίγουρα ο “χαβαλές” και ο συνωστισμός ήταν πολύ περισσότερος! Οι γυναίκες, οι “φιλενάδες” όπως ξέρουμε, κάνουν πολύ περισσότερη “φασαρία”! Ωραία η ατμόσφαιρα, με την Κυριακή στο τέλος ανεβασμένη στο κρεββάτι λόγω της στενότητας του χώρου και του συνωστισμού, να γράφει κατά το σύνηθες έθιμο τα ονόματα των υποψήφιων επόμενων νυφών, στην σόλα της νυφικής γόβας της!
Κάπου εκεί αναχωρήσαμε εσπευσμένα για την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Μαραθώνα, όπου η φωτογράφηση της εκκλησίας, του στολισμού και όλων των “συστατικών” του γάμου, της αναμονής του γαμπρού κ.λ.π., έγινε με ταχύτατους ρυθμούς. Βλέπετε η νύφη θα ερχόταν με τα “πόδια” από το πατρικό της, συνοδεία όλων των συγγενών και φίλων και με τη συνοδεία οργανοπαιχτών με παραδοσιακά ελληνικά όργανα, παίζοντας και τραγουδώντας όλοι μαζί, ελληνικά παραδοσιακά νυφικά τραγούδια.
Παραδοσιακός ελληνικός γάμος λοιπόν, παρουσία πολλών προσκεκλημένων, όπου κατέληξε ως είθισται στο ξέφρενο γλέντι και χορό, στην δεξίωση στο κοσμικό κέντρο Τα πατητήρια του Μπαϊρακτάρη. Και το κερασάκι στην τούρτα όπως προείπαμε, ήταν η φωτογράφηση γάμου επόμενης μέρας, ή αλλιώς next day shooting, ή next day photography, ή next day φωτογράφηση γάμου! Πλούσιο λοιπόν το υλικό για ένα ιδαίτερο ψηφιακό άλμπουμ γάμου και γιατί όχι και ένα ξεχωριστό ψηφιακό άλμπουμ γάμου με την next day φωτογράφηση.
Ως φωτογράφος γάμου Αθήνας ή καλύτερα και Αθήνας ή πιο γενικά ως wedding photographer in Greece (για τις ανάγκες και του ηλεκτρονικού marketing!), πρότεινα λοιπόν στους νεόνυμφους να κάνουμε την next day φωτογράφηση στο γνωστό και πολύ δημοφιλές Πάρκο Τρίτση στην Αθήνα, πρόταση την οποία αποδέχθηκαν χωρίς κανέναν ενδοιασμό!
Με μία γρήγορη στάση αρχικά που κάναμε στη λίμνη του Μαραθώνα, για μερικές φωτογραφίες στο φράγμα της λίμνης, καταλήξαμε στο γωστό πάρκο. Ένα μικρό δείγμα των φωτογραφιών μπορείτε να δείτε στο τέλος του παρόντος άρθρου, αλλά και στην photogallery του site μας, https://studio-dedes.gr/ ,στην κατηγορία ‘ Φωτογράφηση γάμου ‘.
Αυτά λοιπόν για το γάμο του Χρήστου & της Κυριακής, μία ακόμη ωραία συνεργασία ήρθε εις πέρας και αυτό που απομένει είναι να στείλουμε τις ευχές μας στους νεόνυμφους, για έναν ευτυχισμένο βίο και αν μη τι άλλο…με πολλούς απογόνους!