Η τέχνη του "story telling" στη φωτογραφία γάμου

Η τέχνη του να διηγείσαι μια ιστορία είναι από μόνη της ξεχωριστή τέχνη, αλλά εμπεριέχεται και σε πολλές άλλες τέχνες. Οι άνθρωποι συνηθίζουν να λένε ιστορίες από τότε που ξεκίνησαν να μιλάνε, ίσως και παλαιότερα.Γράφουνε νουβέλες, σύντομες ιστορίες, δημιουργούν ταινίες, φωτογραφίζουν, κλπ.
Η δύναμη του να αφηγείσαι μία ιστορία είναι ότι έχει την ικανότητα να συνδέει ανθρώπους σε ένα συναισθηματικό επίπεδο. Μια ιστορία γίνεται ζωντανή και δεν είναι βαρετή όταν κάνεις το κοινό σου να νοιώσει το συναίσθημα που θες να αφηγηθείς. Αυτό φυσικά δεν επιτυγχάνεται με την παρουσίαση των φωτογραφιών σε κάποια χρονική σειρά, αλλά με την προσέγγιση τόσο την ημέρα του γάμου ή της next day φωτογράφησης, όσο και στο στήσιμο του ψηφιακού σας άλμπουμ ή του τρέιλερ.
Ένα καλό story telling στην φωτογραφία γάμου στηρίζεται πάνω στο φωτισμό, στη σύνθεση και την καθοριστική στιγμή. Γι’αυτό το λόγο στο Studio Δέδες, δεν αρκούμαστε σε μόνο στις καλές φωτογραφίες, αλλά στη συνοχή και τη διήγηση μιας ιστορίας μέσω της φωτογράφησης  και της κινηματογράφησης.
Θα χαρούμε να δημιουργήσουμε τις δικές σας ιστορίες… Στιγμές αυθεντικές με συναίσθημα!
© 2019 Studio Dedes
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!