Φωτογράφηση συναυλίας Χορωδίας Κηφισιάς 1937

Φωτογράφηση συναυλίας Χορωδίας Κηφισιάς 1937

Είχαμε την τιμή, να αναλάβουμε την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση της Συναυλίας που διοργάνωσε η Χορωδία Κηφισιάς 1937, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Κηφισιάς, στις 23-11-2013.
Η Χορωδία Κηφισιάς 1937, όπως και ο τίτλος της το δηλώνει, ιδρύθηκε το 1937 στην Κηφισιά. Οι συμμετοχές της σε χορωδιακά φεστιβάλ στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι πάμπολλες.

Η συναυλία ήταν ένα αφιέρωμα στον Giuseppe Verdi, με θέμα “200 Χρόνια Giuseppe Verdi”, με πολλούς επώνυμους προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Κος Νίκος Χιωτάκης.
Ηχητική πανδαισία…γεμάτη από Xορωδούς, Soprano, Τενόρους, Βαθύφωνους, Βιολοντσέλο κ.λ.π.
Ευχαριστούμε την Κα Δέσποινα, Γραμματέα της Χορωδίας, για την άψογη συνεργασία. Ευχόμαστε στην Χορωδία, να διατηρήσει ανέπαφη αυτήν την θετική ενέργεια και ζωντάνια.

Φωτογραφίες και DVD από το κατάστημά μας Studio Δέδες. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε το DVD και τις φωτογραφίες ( τυπωμένες ή σε ψηφιακή μορφή ), από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο μενού αγορά φωτογραφιών .
Το DVD δομημένο με τίτλους αρχής και τέλους, μουσική, εξώφυλλο, αποτελεί το απόλυτο ενθύμιο.
Μερικές φωτογραφίες από το Studio Δέδες ακολουθούν…

About Γιώργος Δέδες

Είμαι ο φωτογράφος Γιώργος Δέδες, ιδιοκτήτης του Studio Δέδες και μένω στην Αθήνα. Η φωτογράφηση γάμου, η φωτογράφηση βάπτισης και η φωτογράφηση προϊόντων είναι ένα σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Διαθέτοντας δύο επαγγελματικούς χώρους στο νομό Αττικής, ένα ιδιόκτητο και μοντέρνο στούντιο φωτογραφήσεων στην Αθήνα εξειδικευμένο και σε φωτογράφηση προϊόντων κι ένα φωτογραφείο κατάστημα λιανικής στα Μεσόγεια, είμαι διαθέσιμος να αναλάβω τη φωτογράφηση του γάμου σας ή τη φωτογράφηση της βάπτισης σε οποιοδήποτε μέρος της Αττικής, της πανέμορφης επαρχίας μας, των νησιών μας αλλά και του εξωτερικού.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!