Φωτογράφιση μόδας

Φωτογράφιση μόδας

Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη πλέον φωτογράφιση μόδας, για την έκδοση του διαφημιστικού περιοδικού μόδας “BIZZ”. Aφορά την φθινοπωρινή κολεξιόν 2014 και εκδίδει η βιοτεχνία ενδυμάτων “BIZZ” που εδρεύει στην Αθήνα και διαθέτει και πρατήριο πώλησης στο Μαραθώνα και στη Νέα Μάκρη με οικονομικές τιμές.

Η φωτογράφιση έγινε στον Μαραθώνα και συγκεκριμένα στην καφετέρια “Έφηβος” ( απέναντι από το φωτογραφικό μας κατάστημα Studio Δέδες ) και στον προαύλιο χώρο των Αγίων Αποστόλων στην Οινόη.
Και τα δύο μέρη ιδανικά για την φωτογράφιση. Η καφετέρια Έφηβος ωραία διακοσμημένη, με ωραία παστέλ χρώματα και μουσική επένδυση κατάλληλη για φωτογράφιση μόδας. Η Κα Πόπη ( ιδιοκτήτρια του Έφηβου ),μας περιποιήθηκε με ζεστό καφέ, χυμούς, τόστ κ.λ.π.

“Οργασμός” προετοιμασιών από το πρωί, έντονα μακιγιάζ, πλήθος γυναικείων ρούχων, παπουτσιών, αξεσουάρ. Άψογη συνεργασία με τα τρία όμορφα μοντέλα, την Πωλίνα, τη Μάγδα και τη Γεωργία, κάτι το οποίο ως φωτογράφος μόδας το επιδιώκω πάντα.

Όλα κύλησαν γρήγορα και ομαλά. Τα φορητά ασύρματα φωτιστικά και οι ομπρέλες διάχυσης, έδωσαν τον “όγκο” και την “ατμόσφαιρα” που απαιτείται σε τέτοιου είδους φωτογραφίσεις μόδας και ενδυμάτων.
Η φωτογράφιση ολοκληρώθηκε στους Αγίους Αποστόλους στην Οινόη, ένα πανέμορφο μέρος που παρόλη την κούραση της ημέρας, ηρεμήσαμε και αναζωογονηθήκαμε. Η Πωλίνα πρόθυμη σε όλα, σκαρφάλωσε σε κορμούς δέντρων, ξάπλωσε στον πέτρινο προαύλιο χώρο και πολλά άλλα!

Δημήτρη και Λία ευχόμαστε καλές δουλειές!
Δείτε μερικές ωραίες λήψεις από την φωτογράφιση…

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!