Φωτογράφιση προιόντων | Φωτογράφος προιόντων Αθήνα

Φωτογράφιση προιόντων | Φωτογράφος προιόντων Αθήνα

Ως φωτογράφος προιόντων με έδρα την Αθήνα, αναφέρομαι τακτικά σε αυτόν τον πολύπλοκο χώρο της διαφημιστικής φωτογραφίας όπως είναι η φωτογράφιση προιόντων.
Έτσι λοιπόν όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ( για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016 ), πραγματοποιήσαμε την φωτογράφηση της επίσημης εμφάνισης ( φανέλας ) της ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που αγωνίζεται στην SUPERLEAGUE, καθώς και στα Ευρωπαϊκά σαλόνια του UEFA CHAMPIONS LEAGUE. Η φωτογράφηση έγινε την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 στο στούντιο μας στην Αθήνα και εφαρμόσαμε την πιο σύχρονη τεχνική φωτογράφησης, Ghost Mannequin Effect.

Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και συγκεκριμένα το εμπορικό τμήμα REDSTORE ( www.redstore.gr ) που εδρεύει στο στάδιο “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, για τη τιμή που μας κάνουν εδώ και χρόνια, να φωτογραφίζουμε τα επίσημα προϊόντα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Ελλάδα, καθώς και τα επίσημα προϊόντα της UEFA για το CHAMPIONS LEAGUE και το EUROPA LEAGUE.

Ο σχεδιασμός της νέας εμφάνισης των «ερυθρολεύκων» έγινε από την “Adidas”, που θα είναι ο νέος προμηθευτής υλικού των νταμπλούχων Ελλάδας. Με τις ευχές όλων, η έναρξη της νέας συνεργασίας να σηματοδοτήσει την κατάκτηση ακόμη περισσότερων τίτλων και ακόμη μεγαλύτερων διακρίσεων σε όλα τα επίπεδα για την κορυφαία ελληνική ομάδα.

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία περίμεναν όλοι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ την επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας. Η σπουδαία εκδήλωση παρουσίασης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 στις 20:00 το βράδυ στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας και δόθηκε ιδιαίτερη λάμψη.

Όσο για εμάς στο Studio Δέδες ( www.studio-dedes.gr ), φέτος αναμένεται ιδιαίτερος φόρτος εργασίας, καθώς η νέα συνεργασία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με την Adidas σημαίνει και ανανέωση και επομένως φωτογράφηση όλης της νέας ενδυματολογικής γκάμας και λοιπών προϊόντων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες, από την φωτογράφηση της νέας εμφάνισης των ερυθρολεύκων, που έγινε στο ιδιόκτητο Studio μας στο Καματερό…error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!