Φωτογράφιση προιόντων | Αθήνα

Φωτογράφιση προιόντων | Αθήνα

Η φωτογράφιση προιόντων αποτελεί ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό κομμάτι της διαφημιστικής φωτογραφίας. Εκτός της ιδιομορφίας του κάθε αντικειμένου – προϊόντος και της διαφορετικής συμπεριφοράς του ως προς τον φωτισμό ( μάτ, γιαλιστερές, υφασμάτινες, μεταλλικές, ξύλινες, γυάλινες, καθρεπτίζουσες επιφάνειες κ.λ.π.), απαιτείται σύγχρονος, εξιδεικευμένος και πλούσιος εξοπλισμός ( όπως και λογισμικό ), γνώσεις τεχνητού φωτισμού και εμπειρία από τον φωτογράφο προϊόντων όσον αφορά το “στήσιμο” ,αλλά και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων αποτελεί μονόδρομο. Και ειδικότερα όταν αυτή στοχεύει στην κατασκευή μιας ελκυστικής και ανταγωνιστικής ιστοσελίδας, που συνεπάγεται υψηλής ποιότητας φωτογραφία του προϊόντος .Το Studio μας για φωτογραφήσεις προιόντων με έδρα την Αθήνα, αναλαμβάνει με συνέπεια, επαγγελματισμό και ταχύτητα, φωτογραφίσεις προϊόντων μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων. Μία από αυτές τις επιχειρήσεις που εμπιστεύτηκε πρόσφατα την φωτογράφηση των προϊόντων της στο Studio μας, είναι η εταιρία ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές και κατασκευαστικές επιχειρήσεις ειδών προστασίας εργαζομένων.

Προϊόντα που αφορούν όλους τους τομείς εργασίας, όπως εργοτάξια, εργοστάσια, νοσοκομεία, ιατρεία, εστιατόρια, café, ξενοδοχεία κ.λ.π. Η φωτογράφιση προιόντων της εταιρίας ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, έγινε στο ιδιόκτητο μας Studio φωτογραφήσεων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Καματερό και σε πρώτη φάση περιελάμβανε την φωτογράφηση καπέλων ( σέφ, μαγείρων κ.λ.π.), ενδυμάτων ή ρούχων εργασίας όπως σακάκια και ποδιές σέφ, παντελόνια εργασίας, φόρμες κ.λ.π.

Εφαρμόσαμε σύγχρονες τεχνικές φωτογράφησεις όπως ghost mannequin effect κ.λ.π. Σκοπός ποιός άλλος;…Η μετατροπή αυτών των προϊόντων σε εικόνα υψηλής ανάλυσης, ποιότητας κι αισθητικής, έτοιμα για χρήση σε ιστοσελίδες, eshop, έντυπους καταλόγους, ώστε αυτά να καταστούν ιδιαίτερα ελκυστικά προς τον υποψήφιο αγοραστή.

Η ιδανική φωτογράφιση προϊόντων ή καλύτερα η επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων, αποτελεί το συντριπτικό πλεονέκτημα στην ιδιαιτέρως ανταγωνιστική αγορά προϊόντων, την εγχώρια, την ευρωπαϊκή, αλλά και την παγκόσμια. Ένα καλαίσθητο και άρτιο φωτογραφικό αποτέλεσμα, θα δώσει προστιθέμενη αξία στα προϊόντα.

Τα ψηφιακά αρχεία της φωτογράφησης προϊόντων που παραδίδουμε, είναι υψηλής ανάλυσης (CMYK ή RGB μορφής) στα 300dpi (για τύπωμα) και σε Web ανάλυση 72dpi σε sRGB μορφή. Το Studio Δέδες δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφημιστικής, εμπορικής και προϊοντικής φωτογραφίας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ψηφιακής επεξεργασίας των φωτογραφιών (retouch).

Η συνεργασία μας με μεγάλους και επώνυμους πελάτες όπως η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπου μας αναθέτει χρόνια τώρα την φωτογράφηση των επίσημων προϊόντων της ( www.redstore.gr ), είναι μια επιβράβευση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε. ( Περισσότερες φωτογραφίες της δουλειάς μας, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας www.studio-dedes.gr , στην κατηγορία Φωτογράφηση προϊόντων ).
Κλείνοντας, καλωσορίζουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρία ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και θα ευχηθούμε αμφότερα…ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!