Φωτογράφηση προϊόντων

Φωτογράφηση προϊόντων

Με μεγάλη εξειδίκευση στη φωτογράφηση προϊόντων και στα πλαίσια της πολύχρονης συνεργασίας μας με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ιδιαίτερα με το εμπορικό τμήμα Red Store του ιστορικού συλλόγου που εδρεύει στο γήπεδο “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, πραγματοποιήσαμε για μία ακόμη χρονιά την φωτογράφηση της νέας εντός έδρας ερυθρόλευκης φανέλας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η φωτογράφηση έγινε στο ιδιόκτητο Studio φωτογραφήσεων προϊόντων που διαθέτουμε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Καματερό  κι εφαρμόσαμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές φωτογράφησης προιόντων και editing, με κύριο άξονα την κορυφαία τεχνική λήψης Ghost Mannequin Effect.Η φωτογράφιση αφορούσε την εντός έδρας ερυθρόλευκη εμφάνιση του Ολυμπιακού με τον Μεγάλο χορηγό Stoiximan.gr και την παιδική ερυθρόλευκη φανέλα με το σήμα της Unicef. Θα ακολουθήσει σε λίγες ημέρες και η φωτογράφιση των υπολοίπων “εκδόσεων” της ιστορικής φανέλας, που θα αφορά τις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Η νέα ερυθρόλευκη φανέλα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι πραγματικά εντυπωσιακή, με το κόκκινο χρώμα να είναι ιδιαίτερα έντονο, ενώ ο σχεδιασμός έγινε αποκλειστικά για τους “Πειραιώτες” από την Adidas, κάτι που συμβαίνει με λίγες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Η “αποκάλυψη” της νέας φανέλας του Θρύλου έγινε σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, στις 12:00 η ώρα, μπροστά από το Red Store στο γήπεδο “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”.

Στην “επιβλητική” εκδήλωση εκτός των φιλάθλων της ομάδας, παρευρέθησαν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι υπέγραψαν τις πρώτες ερυθρόλευκες εμφανίσεις, τις οποίες αγόρασαν από το Red Store οι τυχεροί φίλοι της ομάδας. Με την παρουσίαση της φανέλας, ανοίγει η αυλαία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά του Ολυμπιακού, καθώς την προσεχή Δευτέρα 20 Ιουνίου, είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας με πρώτο στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Κλείνοντας το άρθρο μου για αυτή τη διαφημιστική φωτογράφιση, θα ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την τιμή που μου κάνει εδώ και χρόνια να είμαι ο φωτογράφος των προϊόντων της, καθώς και των επίσημων προϊόντων της UEFA για το Champions League και το Europa League. Επίσης θα ευχηθώ στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία στους στόχους του, όπως είναι η κατάκτηση του Ελληνικού πρωταθλήματος και κυπέλλου και η φετινή σεζόν να φέρει ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στα ευρωπαϊκά σαλόνια του Champions League.

Περισσότερα για φωτογραφίσεις προϊόντων και διαφημιστική φωτογραφία, μπορείτε να δείτε στο site μας www.studio-dedes.gr ,στην κατηγορία Φωτογράφηση προιόντων .error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!!